Docenten


“THE TRUE PURPOSE OF ARTS EDUCATION IS NOT NECESSARILY TO CREATE MORE PROFESSIONAL DANCERS OR ARTISTS. IT’S TO CREATE MORE COMPLETE HUMAN BEINGS WHO ARE CRITICAL THINKERS, WHO HAVE CURIOUS MINDS AND WHO CAN LEAD PRODUCTIVE LIVES.” 

Kelly Pollock


Tamar Riani

 

Eigenaresse van LTdans, danseres, docent en choreografe.

 

In juli 2016 is Tamar afgestudeerd met de Bachelor of Dance in Education aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar opleiding heeft ze in choreografieën gedanst van onder andere Hilde Elbers, Jérôme Meyer, Filip van Huffel en Neel Verdoorn. In 2015 danste ze in ProPositions, gemaakt door Kamil Pilarksi, waarmee ze optrad in diverse theaters in Nederland en Polen. Op externe stage is ze een maand in Israël heeft gereisd om gagalessen te volgen waarna ze nog drie gaga intensives heeft gevolgd. 

 

Als danseres en choreograaf heeft Tamar zich gespecialiseerd in modern jazz & tapdans. Ze werkt naast LTdans aan projecten als danser, choreografe en docent waaronder Code Groen, Als Wij Samen Dansen Gaan & (N)Iemandsland. 

 

Tamar heeft inmiddels 10 jaar les-ervaring in diverse stijlen en doelgroepen. In haar lessen staan (dans) plezier, muzikaliteit en veiligheid voorop staan. Verbinden, bewustwording van het lichaam, expressie, energie, creativiteit, ontdekken en beleving zijn basisbegrippen in de lessen van Tamar. Bij LTdans geeft ze de lessen ouder/kinddans, Peuter/ kleuterdans, moderne dans, modern jazz, Tapdans & dans 55+. 

Klik hier voor de website van Tamar 

Amber Fase

 

Docente ballet

 

Amber is op jonge leeftijd begonnen met balletlessen. Snel volgde ook moderne dans en jazz, waar later ook hiphop bij is gekomen. Amber heeft Tamar en Lieke leren kennen op Codarts waar ze bij elkaar in de klas zaten.

 

Amber studeert op dit moment aan de PABO. Daarnaast geeft ze een aantal dagen in de week danslessen in verschillende stijlen. Ze vindt dansen zo fijn omdat je je vrij kunt bewegen op de muziek en de tijd dan zo voorbij vliegt. In haar lessen wilt ze haar leerlingen techniek in combinatie met vrijheid meegeven. 

Lieke Verheul

 

Docente yoga, dans 55+, peuter- & ouder/kinddans

 

Lieke weet niet anders dan dat dans onderdeel is van haar leven. Op 2 jarige leeftijd begon zij met ballet en is daar nooit meer mee gestopt, later kwamen daar nog andere dansstijlen bij en is zij altijd blijven onderzoeken wat er op dat moment bij haar past. In 2012 is zij afgestudeerd van Northern Ballet School te Manchester als klassiek ballet uitvoerend danser. In 2016 is zij samen met Tamar afgestudeerd aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten, richting Docent Dans.

 

Lieke heeft al meer dan tien jaar les-ervaring in diverse stijlen en verschillende leeftijdsgroepen en staat open voor nieuwe uitdagingen. Ze geeft gevarieerd les, van klassiek ballet en moderne dans aan volwassenen tot kinderdans en algemene dansvorming aan de allerkleinsten.

 

Lieke heeft zich binnen de dans gespecialiseerd in klassiek ballet, moderne dans, jazz, dans 55+, ouder&kinddans en peuter/kleuterdans.

Ze denkt dat dans en beweging kunnen zorgen voor zelfvertrouwen, bewustwording, gezondheid en plezier. Dans staat volgens haar voor jezelf en de wereld om je heen ontdekken en begrijpen. In haar lessen zorgt zij er altijd voor dat (dans)plezier, ontdekken van je eigen kunnen en muzikaliteit voorop staan. Daarnaast vindt ze begrip van lichaam en geest in de dansles belangrijk en zorgt ze ervoor dat de les uitdagend blijft voor iedereen.

Samenwerkingspartners


Samen sta je sterk, samenwerken en verbinden op de Kaap

- De Gemeente Rotterdam

- Wijkraad Katendrecht

- Bewonersinitiatief Katendrecht

- Huis van de wijk 't Steiger

- Verhalenhuis Belvédère

- Humanitas | Wel-zijn in Feijenoord

- Sportregisseur Feijenoord

- Cultuurscout Feijenoord

- Wijknetwerker Katendrecht

- Wijkregisseur Katendrecht

- Theater Walhalla: Tussen Kunst & Kids, Kinder Kunstkalender

- Theater Zuidplein

- Codarts Docent Dans

- Rudolf Steiner School, afdeling Vrije School de Kaap

- De Globetrotter, OBS de Schalm, De Vreewijkschool, De Agnesschool, OBS de Nieuwe Haven

- Circus Rotjeknor

- RotterdamZUIDdanst & Stichting Ik Ben Wij

- Conny Janssen Danst

- Jeugdtheater Hofplein

- BSO KindeRdam

- Fenix2: The Explore Store, Fenix Music Factory, Donia Media

- HeNK Het Nieuwe Koor

- Wereldwijde wijk Festival Charlois

- Royal Roller Disco op de Kaap

- Kid Dynamite Festival

- Het Danspaleis voor ouderen

- De Danstheaterwinkel

- dans- en balletwinkel Paraddy

- Nargis Bellydance

- Kristina Vasiljevaite, Bodynamic

- Rotterdamse Munt

- Podium Grounds

- Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

- Onefit

- ClassPass