Docenten


“THE TRUE PURPOSE OF ARTS EDUCATION IS NOT NECESSARILY TO CREATE MORE PROFESSIONAL DANCERS OR ARTISTS. IT’S TO CREATE MORE COMPLETE HUMAN BEINGS WHO ARE CRITICAL THINKERS, WHO HAVE CURIOUS MINDS AND WHO CAN LEAD PRODUCTIVE LIVES.” 

Kelly Pollock


Amber Fase

 

Docent ballet 6+ & ballet 8+

 

Amber is op jonge leeftijd begonnen met balletlessen. Snel volgde ook moderne dans en jazz, waar later ook hiphop bij is gekomen. Amber heeft Tamar en Lieke leren kennen op Codarts waar ze bij elkaar in de klas zaten.

 

Amber studeert op dit moment aan de PABO. Daarnaast geeft ze een aantal dagen in de week danslessen in verschillende stijlen. Ze vindt dansen zo fijn omdat je je vrij kunt bewegen op de muziek en de tijd dan zo voorbij vliegt. In haar lessen wilt ze haar leerlingen techniek in combinatie met vrijheid meegeven. 

Rowy Tebeest

 

Docent ballet 10+ & Spitzen 12+

 

Rowy begon haar professionele dansopleiding op 11-jarige leeftijd  aan de vooropleiding dans aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Ze studeert momenteel in haar vierde jaar aan de opleiding Bachelor of Dance (Dancer/Maker) aan ArtEZ University of the Arts en loopt gedurende dit laatste jaar stage als uitvoerend danser bij onder andere MEYER-CHAFFAUD Dance company in Den Haag en in een project bij Dansateliers Rotterdam. Ze heeft lessen gevolgd in ballet, hedendaagse dans, floorwork, Limón-techniek, improvisatie en compositie, partnering en heeft binnen haar opleiding ook ervaring opgedaan in het creëren van werk.     

 

Rowy is enthousiast dat ze tijdens haar stagejaar de kans heeft gekregen om zich ook meer focussen op en verder te ontwikkelen in het geven van danslessen.

Tamar Riani

 

Eigenaresse van LTdans, danseres, docent en choreografe.

 

In juli 2016 is Tamar afgestudeerd met de Bachelor of Dance in Education aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Tijdens haar opleiding heeft ze in choreografieën gedanst van onder andere Hilde Elbers, Jérôme Meyer, Filip van Huffel en Neel Verdoorn. In 2015 danste ze in ProPositions, gemaakt door Kamil Pilarksi, waarmee ze optrad in diverse theaters in Nederland en Polen. Op externe stage is ze een maand in Israël heeft gereisd om gagalessen te volgen waarna ze nog drie gaga intensives heeft gevolgd. 

 

Als danseres en choreograaf heeft Tamar zich gespecialiseerd in modern jazz & tapdans. Ze werkt naast LTdans aan projecten als danser, choreografe en docent waaronder Code Groen, Als Wij Samen Dansen Gaan & (N)Iemandsland. 

 

Tamar heeft inmiddels 10 jaar les-ervaring in diverse stijlen en doelgroepen. In haar lessen staan (dans) plezier, muzikaliteit en veiligheid voorop staan. Verbinden, bewustwording van het lichaam, expressie, energie, creativiteit, ontdekken en beleving zijn basisbegrippen in de lessen van Tamar. Bij LTdans geeft ze de lessen ouder/kinddans, Peuter/ kleuterdans, moderne dans, modern jazz, Tapdans & dans 55+. 

Klik hier voor de website van Tamar 

Samenwerkingspartners


Samen sta je sterk, samenwerken en verbinden op de Kaap

- De Gemeente Rotterdam

- Wijkraad Katendrecht

- Bewonersinitiatief Katendrecht

- Huis van de wijk 't Steiger

- Verhalenhuis Belvédère

- Humanitas | Wel-zijn in Feijenoord

- Sportregisseur Feijenoord

- Cultuurscout Feijenoord

- Wijknetwerker Katendrecht

- Wijkregisseur Katendrecht

- Theater Walhalla: Tussen Kunst & Kids, Kinder Kunstkalender

- Theater Zuidplein

- Codarts Docent Dans

- Rudolf Steiner School, afdeling Vrije School de Kaap

- De Globetrotter, OBS de Schalm, De Vreewijkschool, De Agnesschool, OBS de Nieuwe Haven

- Circus Rotjeknor

- RotterdamZUIDdanst & Stichting Ik Ben Wij

- Conny Janssen Danst

- Jeugdtheater Hofplein

- BSO KindeRdam

- Fenix2: The Explore Store, Fenix Music Factory, Donia Media

- HeNK Het Nieuwe Koor

- Wereldwijde wijk Festival Charlois

- Royal Roller Disco op de Kaap

- Kid Dynamite Festival

- Het Danspaleis voor ouderen

- De Danstheaterwinkel

- dans- en balletwinkel Paraddy

- Nargis Bellydance

- Kristina Vasiljevaite, Bodynamic

- Rotterdamse Munt

- Podium Grounds

- Centrum voor de Kunsten Spijkenisse

- Onefit

- ClassPass